05 de febrer 2013

CATALUNYA, A EUROPA?




Les darreres, declaracions del “Sr.”José Manuel García-Margallo ministre d'Afers Exteriors espanyol demostren una vegada més que a Madrid no entenen res. No es donen conte que ells ja no tenen la paella pel mànec? Aquesta paella que des de 1939 han estat acostumats a remenar sense adonar-se’n que ja no tenen ingredients ni per la dreta ni per l’esquera a remenar. No hi ha cap tractat a la Unió Europea que els hi doni dret a vet per bloquejar la adhesió de Catalunya.

Per aquest fet, Espanya podria ser expulsada  per violar els tractats de la Unió i del propi Estat espanyol. Les afirmacions del “Sr.” Ministre Garcia-Margallo ens demostra el nivell d’incompetència del propi personatge, i de qui l’anomena’t com a ministre.

La capacitat volcànica amb que més d’un milió i mig de persones sortís al carrer amb el clam de Ja ni ha prou!!! Volem sortir de la precarietat, Volem unes politiques socials d’acord amb el que aportem amb el nostres impostos, Volem evitar les retallades en el nostre territori, en el nostre país, i amb el desig de ser un nou Estat dins la Unió Europea.

La estupidesa de l’Estat Espanyol, d’ignorar tot això i portar-ho a extrems amenaçadors en boca d’alguns militars, nostàlgics i casposos, es deplorable, a no ser que el que es pretengui és portar al país a una confrontació que la ciutadania responsable fa cas omís.

Per ells, el fet és preocupant, les “quimeres dels catalans” que el Rei Espanyol Joan Carles I va esmentar  amb la carta redactada per un o altre, no ell, fan perillar el seu status quo, els seus privilegis, el seu imperialisme, fins el punt que no els importa crear un ambient al del 1936. El cabdill ho espera. És sorprenent, no? Nosaltres a per la I República.  Ells a per la III.

Ni 30 anys de pertinença a la Unió Europea ha modificat prou la mentalitat dels espanyols. Però creuen els militars amb el seus comentaris que poden tenir de nou algun paper en la “democràcia” espanyola? García-Margallo, Felipe González, Alfonso Guerra, José Mª Aznar, Mariano Rajoy, entre d’altres... les abnegades i digníssimes mestresses de casa, funcionaries de carrera que avui fan de ministres, no veuen que ja no hi ha camí de retorn al passat? al passat dels seus antecessors que tan bé els hi va anar.

Ho saben, saben que Catalunya va a per totes, saben no obstant que Brussel·les, intentarà no haver de pronunciar-se sobre aquesta qüestió, però la persistència del poble català en la voluntat de ser reconeguts com el que som, una Nació amb historia, llengua i cultura pròpia que res ni ningú podrà aturar. El pronunciament de Brussel·les serà inevitable.

Que ningú pensi que Brussel·les es posarà al costat de l’Estat Espanyol evitant que els catalans exerceixin el dret d'autodeterminació, estan cometent de nou un altre error aquest cop de judici.

La maquinaria de la  Unió Europea té una Agenda oculta on no sols treballa en comissió, si no també en altres llocs on intenta promoure l’enfortiment del poder de les regions i les nacions sense Estat en oposició als estats tradicionals, causants de la paràlisi cap a la construcció d’una estructura federal dins d’un Estat Europeo.

PER AIXÒ CATALUNYA SÍ A EUROPA

5 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina