07 d’abril 2015

La demagògia política de l’Ada Colau, no és prou per fer-la alcaldessa.

Ada Colau va ara contra l'hotel dels Jardinets de Gràcia.
Font: elSingular.cat 02/04/2015

La candidata de 'Barcelona en comú' a l'alcaldia de Barcelona ha assegurat que si arriben a l'ajuntament paralitzaran el projecte de construir un hotel de luxe a l'espai on ara s'aixeca la torre del Deutsche Bank. (El projecte es fa a través d'una operació urbanística a tres bandes entre un inversor, una congregació de monges i l'entitat cultural dels Lluïsos de Gràcia).

L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat la modificació puntual del Pla General Metropolità per permetre enderrocar la torre i construir un hotel més alt, de 98 metres, al número 111 del passeig de Gràcia, al qual s'oposen la majoria d'entitats veïnals del districte, que han presentat al·legacions.

En una entrevista, Colau ha exigit a l'ajuntament que no concedeixi aquesta llicència i que la modificació del Pla General Municipal estipuli que es facin pisos de lloguer social, que en la seva opinió és el que la ciutat necessita. "Veurem si l'ajuntament s'atreveix a fer un ple extraordinari per aprovar una llicència que clarament està generant polèmica veïnal i té molts indicis d'irregularitats", ha considerat Colau.

Per Colau, el govern de l'alcalde, Xavier Trias, ha de donar explicacions de com s'ha forjat l'operació i cal estudiar si s'ha de revertir l'operació perquè hi ha hagut intervenció directa i activa de l'ajuntament, en la seva opinió, per permetre una compravenda especulativa que no respon a l'interès general, sinó a un interès particular d'un fons especulatiu internacional.




LA DEMAGÒGIA POLÍTICA DE L'ADA COLAU, NO ÉS PROU PER FER-LA ALCALDESSA

Senyora Colau, es pensa vostè que fer política és igual a fer populisme barat?.
Només cal veure el seu tarannà negatiu per qualsevol iniciativa empresarial i pro-ciutat que surt als mitjans, com per demostrar que aquesta dona no té talla per ocupar un càrrec polític a l’Ajuntament de Barcelona ni a cap altra institució.

La “senyora” Colau obre el diari i, on surt Trias, Barcelona, Ajuntament, o progrés agafa titulars i ho barreja tot. Perquè fer pisos socials on precisament el sòl és massa car? On el lloguer sortirà per un ull de la cara? Perquè no fer un altre hotel de 5 estrelles que no en tenim i pujar els mítings de negocis i amb la repercussió econòmica que representa per la ciutat i la seva gent?

Aquesta “senyora” només pensa en ella i el seu ego. No sap ni entén que representa una ciutat rica en els negocis, que crea riquesa als seus conciutadans, en el comerç, en el món empresarial  i en el turisme de qualitat. Tot això genera llocs de treball que, això sí, hem de vetllar que siguin dignes i a la alçada d’una ciutat de primer ordre. Els homes de negocis tenen tota la Diagonal, part alta de la ciutat, la Vila de Gràcia, el poble d’Horta, Sant Genís, Montjuïc etc. per recórrer. Barcelona és molt més que la Barceloneta, el Gòtic, la Ribera, Ciutat Vella… aquest és el nivell que té Ada Colau. Ni s'entera visquent a Barcelona, ni sap fer res més que intentar trencar tot lo que hagi fet l'ajuntament fins el moment, sigui qui sigui qui ho hagi fet, sols perquè "no ho entén". “Senyora” Colau, un hotel pot crear llocs de treball directes i molts més de indirectes.

Els que els aconsegueixin ja no necessitaran pisos protegits i en quedaran més per als altres. Crear feina és defensar els barcelonins amb dignitat. No sols és bo rebre ajudes, és millor poder-te-les guanyar. La tan escoltada frase de “no donar peix, millor ensenyar a pescar”. Però es clar, si aprenen a pescar, si no assoleixen el grau d’autoestima, si no som capaços de creure en les seves pròpies possibilitats, a altres, pocs per sort, se’ls acaba el “modus vivendi” de qui els tenen, i als qui els volen tenir.
La ignorància, potencia les grans fortunes, i enriqueix als demagogs sense ofici ni benefici, i vostè “senyora” Colau, es troba entre aquest darrers.

L'alternativa entre construir un hotel i fer uns habitatges socials és pura demagògia. Primer, perquè el capital privat pagarà i construirà l'hotel, mentre que els habitatges socials els haurà de pagar l'ajuntament. De fet, si pensés mínimament el que diu en comptes de dir disbarats, s'adonaria de que els ingressos addicionals que generarà aquest hotel per l'ajuntament (en forma de taxes turístiques, per exemple) poden servir precisament per a finançar nous habitatges socials. O és que no hi ha pensat?

Voleu de debò que a partir de juny Ada Colau sigui alcaldessa o a la segona o tercera força per que dugui tot el seu sarau interessat, a fer de la política municipal, un cau de il·lusions, de discursos plens de fal·làcies i d’enganys, que només aportin la frustració a la gent de bé, i al descrèdit de la política i en conseqüència de la democràcia?

L'esquerra més repatània de sempre. Si fos per ells encara viuríem a les cavernes, ni Fira, ni comerç, ni turistes ni hotels. Fons de ingressos econòmics per la ciutat, que permet aportar un estat del benestar a la ciutadania.

Ah! I tots els serveis de franc, és clar! Qui paga la festa? Potser es pensen que a sota de l'ajuntament hi trobaran una màquina de fer bitllets. No tenen remei!!!!

Vull pensar que, com la gent cada cop és menys ignorant i cada cop està més desperta, se’n donarà compte que els arguments, explicacions i motivacions d'aquesta dona sempre giren sobre el mateix eix. Reclamació sobre reclamació, queixa sobre queixa, enuig sobre enuig. Rés és amigable o positiu. I amb una "amaniment" d'aspecte social, però sense una mínima base coherent o equànime. Potser va defensar injustícies amb el tema de les hipoteques, els desnonaments, és cert, però alguna cosa més? Aviat, tot just aconseguir-ho, va i deixa la lluita…? serà que rés material li aporta?

El seu “èxit” i ressò mediàtic li ha fet pujar-se en un núvol, on ha quedat absolutament emboirada, desfasada, fora de lloc, desubicada. Confiem en que, tal com dic, al moment d'anar a votar siguem capaços de triar adequadament.

No podem deixar la Capital de Catalunya, d’aquesta Catalunya independent, en mans d’aquets que volen convertir Barcelona en una "capital de Província”, Catalunya "como una región más de España”.  Aquesta Espanya a la que vostè s’ha venut “senyora” Colau, el seu objectiu només és anar contra quelcom important per Barcelona, i el seu progrés. Primer contra el Mobile World Congress i ara contra l´hotel, cèntric en la part alta de la ciutat i a la porta de la Vila de Gràcia, arribar a dir que amb aquest hotel es treuen famílies del barri quan aquest edifici ha estat sempre d'oficines. Al·lucinant!!.

"Senyora" Colau per fer una mica de historia. El barri de Gràcia fou el nucli principal de l'antiga vila independent de Gràcia (1850-1857) i el que li donova nom. El municipi estava format per aquest nucli i per la zona agrícola i de masos del Camp d'en Grassot.

Gràcia, és avui un dels barris més popular i actius de la ciutat de Barcelona. Amb vida pròpia, amb un teixit social i cultural que pot sortir guanyant i millorar la seva oferta sòcio-cultural a la Vila on els reconeguts “Lluïsos de Gràcia” poden ampliar la seva activitat cívico-cultural, i, on el comerç del carrer Gran de Gràcia pot veure reactivada la seva economia.

Barcelona, una ciutat emblemàtica que s’ha guanyat a pols el seu prestigi internacional d’ençà del Jocs Olímpics del 92, que amb l’esforç de tots els que l’han governat, amb més o menys encert,  han contribuït a fer una ciutat característica d’Europa.

Sap fer propostes en positiu? “senyora” Colau; res de res. Una política demagògica que amb dos dies ni el turista més impresentable voldrà trepitjar ni la Sagrada Família ni el Camp del Barça, dos llocs emblemàtics i populars de la ciutat. No és gens estrany, la famosa, afectada-per-les-hipoteques-sense-hipoteca ha trobat el filó per situar-se.

No entenc, o potser sí ho entenc massa, com vostè pot estar en contra de qualsevol mesura que permeti que la ciutat creixi, social, cultural i econòmicament. Sí, es clar, per fer-se notar embolicant la troca i interferint en el procés en que estem immersos posar Barcelona al servei del nacionalisme espanyol, aquest és el seu objectiu.

A Barcelona volem polítics, tant és si d’esquerres o de dretes, amb mentalitat internacional i cultura catalanista.  Coneixedors del que representa Barcelona, com a capital de la Nació Catalana, i compromesos amb el procés de alliberament nacional.

Queda clar “senyora” ?

3 comentaris:

  1. És lamentable el que el "poder" pot fer en certes persones (per no dir en la immensa majoria). Persones que en un principi s'erigeixen com lluitadores i portaveus de col·lectius desemparats, sense veu, sense cap tipus de justícia que els avali i quan s'han enfilat a una "altura" on ja són visibles és quan diuen "caram que bé s'està aquí dalt "i decideixen canviar l'altruisme, l'ajuda realment desinteressada, pel sempre tan cobejat poder. I ara aquí està també dient que vol "salvar Barcelona" de què? ...

    Carles molt interessant endavant veig que han recuperat forces i aquestes en ratxa.

    Ascensión

    ResponElimina
  2. CERT,CLAR I CONCÌS; No cal treure ni afeigìr res.Te molta pressa i es que el calìu que va provocar amb els desnonaments no es coixì suficient x aguantar ara la seva METAMORFOSSI, tan falsa com ella matèixa, com diuen al paìs veì ............quien mal anda,mal acaba. Que aixì sigui.

    ResponElimina
  3. Estas molt fi!!! últimament Carles
    La repassada cap a l'Ada ha estat molt clara. S'esta equivocant moltisssim, aquesta noia!!!.

    Josep

    ResponElimina