26 d’abril 2017

QUANT UN POBRE SUMMIA TRUITES PER EL NORD


El cap de files de CSQP Luis Franco Rabell, un empresari d’aquells que, sense miraments ecologistes ni sostenibles, contaminava la riera de Martorell i el seu entorn, un oportunista, un home que renega del cognom del seu pare (Franco), que busca viure més tranquil·lament defensant el seu "modus vivendi" xuclen de la política que de l'empresa familiar, de crear riquesa, de fer país, de crear llocs de treball. 

Franco Rabell, un subproducte de la degeneració política, un impostor del progressisme barat que es pensen que a les classes populars sempre se les pot enganyar amb l'espantall de la burgesia.  Quant un burges, destrueix llocs de treball, i és converteix en defensor de la classe treballadora quina credibilitat té, què amaga darrere, frau fiscal pot ser?

Potser el deute d’aquesta banda d'enganyabadocs és tant que el seu objectiu sigui segrestar el vot a través d'unes eleccions autonòmiques i, seguir manipulant amb el discurs de dretes i esquerres a la classe treballadora. menystenint la voluntat de més dos milions de ciutadans que viuen i treballen a Catalunya.

Saben que les reivindicacions socials, econòmiques, culturals, nacionals, lingüístiques, i fins i tot emocionals dels que no volem estar subjectes a les ordres d’un Estat aliè serien satisfetes amb la celeritat que requereixen que res ni ningú condicionaria les seves resolucions….? Potser perilla el seu discurs, ancorat en el passat.

I aquí un altra pregunta. Què hi pintarien llavors aquesta gent que després de dir que defensen als “pobres”, als treballadors, es retiren a una cadira en el Consell d’Administració de qualsevol entitat bancaria o multinacionals d’empreses públiques reconvertides en privades després de la seva lluita de classes?

Torno al personatge. Lluís Franco Rabell, passarà a la historia com aquell burges “mutat” a revolucionari, que defensa la república dins la unitat del Regne borbònic de España. I fer esment a que l’Estat apliqui mesures coercitives contra els funcionaris que vulguin contribuir al lliure exercici democràtic del seu país.

Comentaris propis de la caverna mediàtica espanyola per molt que aquest individu ens vulgui entabanar amb el seu passat en la lluita antifranquista.

Conclusió d’un demagog, manipulador de baix nivell, ratllant a la folia; que és capaç de formular la surrealista proposta de que “si no hi ha permís de Mariano Rajoy, el millor és que el referèndum acabi essent una consulta de costellada”. Sàpiga vostè i el seus companys de viatge, corruptes o no, contaminadors de rius ho deutors d’hisenda, amb IVA o sense IVA, que a Catalunya volem votar, diguin el que diguin, amb menyspreu, amenaces i el que sigui...volem votar i votarem SI o NO. I tingueu clar que aquesta consulta, referèndum o pregunta, serà vinculant, i si el poble de Catalunya decideix ser un Estat independent  que ningú ho dubti. Ho serà i serà reconegut en un curt termini de temps, tant curt que, quant us aneu a dormir perplexos pel resultat, ús llevareu al mati totalment reconeguts.

I sàpiga Sr. Luis Franco, que els convergents malgrat la seva corrupció, la seva política de peix al cove, del seu autonomisme, han fet més per la Nació Catalana, per crear consciència nacional que tots aquest que amb el discurs de les dretes i esquerres només han intentat que empobrir el país, econòmica i culturalment cosa que no han aconseguit. 

I no ho han aconseguit Luis Franco, perquè  les bases i els votants es troben democràticament molt més avançats que la majoria de tots vostès d’aquests que amb la paraula fàcil i el insult a flor de llavis els han intentat manipular, però no ho han aconseguit. I una gran majoria dels seus votants no esperarà indefinidament a rebre el permís d’Espanya per decidir el seu futur, més pròsper i el que és més important, amb dignitat, ser una persona digne i respectada. 

Dignitat, Sr. Luis Franco Rabell, ... dignitat ... sap que és?

4 comentaris:

  1. Cony Carles,escrius, opines i poses a la gent al seu lloc. A veure si no et fas pregar tant. Bandarra
    Ricard

    ResponElimina
  2. Vergonya Luis Franco Rabell.
    Endevant Carles!!!
    Pity

    ResponElimina
  3. Molt interessant, sobre tot pels que no sabiem el passat d'en Rabell

    Joan MM.

    ResponElimina
  4. Demanes dignitat aquest miserable vividor, corrupte?
    Jaume

    ResponElimina